عکاسی صنعتی در تبریز (photography in Tabriz) و توضیح انواع دوربینهای عکاسی حرفه ای موضوع مقاله پیش روست.با هانی گرافیک همراه باشید.۰۹۳۷۹۰۵۰۴۲۱
دوربین عکاسی حرفه ای
در زمانهایی شبیه وجود پروژه های عکاسی صنعتی در تبریز از خودتان سوال میکنید که دوربین عکاسی حرفه ای چی بخرم که عکسهای بسیار خوبی ثبت کند و خیلی سال هم دوام داشته باشد. البته خرید دوربین عکاسی حرفه ای بیشتر به درد کسانی میخورد که قبلا با دوربینهای عکاسی کار کردهاند و با تنظیمات آنها آشنایی دارند. با این حال خرید یک دوربین عکاسی حرفه ای برای خیلیها هیجان انگیز است؛ اما از آنجایی که تعداد دوربینهای حرفهای زیاد است و هر کسی که تجربه خاص خودش را در زمان خرید یک محصول به دست میآورند احتمالا این سوال را از دوستانتان و حتی فروشنده میپرسید که چه دوربین عکاسی حرفه ای بخرم که همه امکانات روز را داشته باشد.
دوربین عکاسی حرفه ای چی بخریم؟
در پاسخ به این سوال که دوربین عکاسی چی بخرم، بیشتر مدلهایی که در ادامه معرفی میکنیم جزو بهترین دوربین عکاسی صنعتی در تبریز هستند اما در لیست مدلهایی هم برای کاربران با سطح متوسط یا حتی مبتدی را هم قرار میدهیم تا اگر به دنبال بهترین دوربین عکاسی نیمه حرفه ای هم هستید بتوانید از این مطلب استفاده کنید. به غیر از معرفی بهترین دوربین عکاسی جهان حتی چند مدل از بهترین دوربین عکاسی میان رده و مبتدی را نیز در لیست معرفی کردهایم.
- کانن EOS R5
- مدل: بدون آینه
- حسگر: فول فریم
- مگاپیکسل: ۴۵
- لنز: کانن FR
- مانیتور: ۳.۱۵ اینچی لمسی با ۲۱۰۰K نقطه
- ویووفایندر: OLED EVF
- حداکثر سرعت عکاسی پیاپی: ۱۲ فریم بر ثانیه به صورت مکانیکی، ۲۰ فریم بر ثانیه به صورت الکترونیک
- حداکثر کیفیت ویدئو: ۸K
- مناسب برای کاربران حرفه ای
- نقاط قوت:
- برخورداری از بهترین فوکوس خودکار بازار
- بهترین دوربین فول فریم IBIS
- امکان ضبط ویدئوی ۸K
- نقاط ضعف:
- ضبط فیلم با محدودیت رو به رو است
- کیفیت ویدئوهای ۴K بد نیست
راهنمای خرید دوربین عکاسی صنعتی درتبریز
دوربینهای عکاسی حرفهای دیجیتال در دو دستۀ کلی قرار دارند:
دوربینهای DSLR که نسل دیجیتالیِ SLRهای نوستالژیک هستند و بدون آینه Mirrorless امروزی که از نظر ساختاری تفاوتهایی با دوربین عکاسی DSLR دارند و آخرین نسل از فناوری دستگاههای دوربین عکاسی به شمار میآیند.و دیگر در عکاسی صنعتی درتبریزمورد استفاده قرار نمیگیرند. در این مقاله نگاهی به DSLR می اندازیم تا بتوانید به انتخاب بهتری دست پیدا کنیم.
وقتی حرف از عکاسی صنعتی درتبریز باشد ،دوربیندی اس اِل آر DSLR در میان است، و دستانِ یک حرفهای را هم باید کنار آن پیدا کنیم. شاید هم یک نوآموز جدی یا یک مشتاق به دنیای عکاسی که ترجیح میدهد یک دستگاه حرفهای با امکان تعویض لنز در اختیارش باشد.
شما به عنوان یک عکاس صنعتی درتبریز چه خصوصیاتی از یک دوربین DSLR برایتان مهم است؟
دوربینهای دیجیتال تک لنزی بازتابی DSLR گرانترین و بهترین نوع دوربین عکاسی صنعتی درتبریز نیستند اما با توجه به قابلیت تعویض لنز و مشخصات فنی، کاربردی کاملاً حرفهای دارند. همانطور که گفتیم این دسته از دوربین ها را، دوربین عکاسی حرفه ای مینامند. قیمت دوربین DSLR با توجه به مدلهای مختلف و کیفیت آن متغییر است. برای خرید دوربین عکاسی حرفهای بهتر است گشتی در بین محصولات مختلف بزنید، نقد و بررسیها را مطالعه کنید یا از مشاوران هانی گرافیک کمک بگیرید تا با توجه به هدفی و بودجهای که دارید، بهترین گزینه را به شما معرفی کنند.
مزیتهای دوبینهای DSLR به SLR
دوربین عکاسی حرفه ای DSLR با وجود امکان ذخیره در کارتهای حافظه و حافظه داخلی، دست عکاسان در زدن تعدادِ بینهایت شات باز نگه میدارند.
همچنین با وجود فرمت خام RAW ، ادیت عکس به یک مهارت نوظهور تبدیل شد. سیستم فوکوس خودکار AF در DSLR توسعه یافته است و برای همین DSLR به هیبریدهایی تمامعیار برای عکاسی و فیلمبرداری بدل شدهاند. امروزه دوربینهای آنالوگ، به یک سبک نوستالژیک تقلیل پیدا کردهاند و عکاسانِ حرفهای ،عکاسی صنعتی درتبریز نیز خرید یک DSLR یا Mirrorless را در سر میپرورانند.
برای سالهای زیادی دنیا در تسخیر دوربینهای SLR یا به اصطلاح آنالوگ ۳۵ میلیمتری بود و کسی تصور نمیکرد این قدرت ناگهان فرو بریزد. اما در دهه ۱۹۹۰ کمپانی کداک اولین دوربین DSLR دنیا را برای مقاصد تحقیقاتی ناسا تولید کرد. دوربین عکاسی دیجیتال Kodak DCS 100 به مصرف کنندههای عمومی نرسید، اما در دست فوتوژورنالیستها و برخی افراد حرفهای قرار گرفتند. این دوربین در واقع یک مدل اصلاح شده از Nikon F3 SLR بود. رزولوشن ۱.۳ مگاپیکسلی که از طریق یک سنسور CCD مهیا بود.
بعد از آن بود که کم کم در طی دو دهه ی اخیر دوربینهای DSLR امپراطوری نوپای خود را بنیان کردند. اولین دوربین عکاسی DSLR که در دسترس عموم قرار گرفت Nikon D1 به سال ۱۹۹۹ میلادی بود. یک ۲.۷۴ مگاپیکسلی که از همان فناوری سنسور برخوردار بود. امروزه این سیستم به یکی از پرفروشترین دوربینهای عکاسی دنیا تبدیل شدهاند. ویژگیهای بینظیر دوربینهای DSLR امکاناتی را در اختیار عکاسان قرار داد که تا پیش از آن خیالات و توهماتی بیش نبودند و به همین خاطر افراد زیادی دست به خرید دوربین عکاسی حرفه ای زدند.
دوربین DSLR دست عکاسان را در تعداد عکسهای ثبت شده و اصلاح و ویرایش عکسها بسیار باز گذاشت. دیگر عکاسان نگران تمام شدن و یا کمبود فیلم نبودند و در فشردن شاتر راحتر عمل میکردند. هرچند این موضوع را از تبعات منفی دنیای عکاسی دیجیتالی هم به شمار میآورند، اما آزادی مسئولیت دارد و از طرفی بحث اصطهلاک سنسور هم مطرح است.
ساختار کار دوربینهای SLR و DSLR تقریباً یکی است. به عبارت دیگر دوربین DSLR همان دوربین SLR است که از آنالوگ به دیجیتال تغییر پیدا کرده است. SLR در اصل مخفف عبارت single-lens reflex و DSLR مخفف عبارت digital single-lens reflex است.
هر دو این دوربینها از سیستم آینه بازتابی برای ثبت تصویر روی سنسور استفاده میکرد. نور از طریق لنز به آینه میتابد و از طریق آینه تصویر روی سنسور و منظره یاب نقش میبندد. تنها تفاوت این است که در دوربین آنالوگ تصویر نهایی بر روی فیلم ۳۵ میلیمتری ثبت میشود و تصویر نهایی DSLR به صورت دادههای دیجیتالی از طریق سنسور دریافت روی کارت حافظه ذخیره میشود.
اگر یک دوربین عکاسی SLR و DSLR با مشخصات کاملا مشابه و دو لنز کاملا مشابه کنار هم بگذاریم و نتیجهای که خلق میکنند را تماشا کنیم اختلاف چندان به چشم نمیآید، هرچند با توجه به توسعه سریع فناوری عملا امکان قرار دادن این مقایسه ممکن نیست و باید سراغ دوربینهای DSLR ابتدایی برویم.
فناوری خیلی زود توسعه پیدا کرد و سنسورهای جدیدتر توانستهاند با افزایش محدوده داینامیکی، کاهش نویز و فناوریهای نوین در پردازش به بهبود چشمگیر تصویر و دیگر مزیتهایی دست پیدا کند که SLR را به طور کل منسوخ کرده است. چیزی که همین الان DSLR را توسط Mirrorless تهدید میکند! چرا که کم کم بهای تمام شده یک میرورلِس با مشخصههای نسبتا مشابه کاهش یافته؛ که یکی از مزیتهای کنونی DSLR نسبت به این فناوری جدیدتر است.
کاربرد دوربین عکاسی حرفه ای DSLRبرای عکاسی صنعتی درتبریز
خب مشخصاً اولین کاربردی که از یک دوربین DSLR انتظار داریم، عکاسی در سطح حرفهای است. با این حال اکثر دوربینهای DSLR امروزی، هیبریدی هستند که قابلیتِ فیلمبرداری را هم دارند.
به عنوان مثال میتوانیم به کانن Canon EOS 3000D اشاره کنیم. یک دوربین DSLR ارزان قیمت با سنسور ۱۸ مگاپیکسلی که قابلیتِ فیلمبرداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را دارد. نمیتوان گفت عالی، اما استانداردهای قدرتِ تفکیک تا ماکزیمم رزولوشن پخش فیلم در شبکه اجتماعی اینستاگرام است.
با داشتن یک میکروفون نظیر راد RODE Videomic Go Microphone در دنیای تولید محتوا خودی نشان خواهید داد. همچنین در صورتی که بودجه اجازه بدهد میانردههای تمام عیار غوغا به پا میکنند. میتوان به نیکون Nikon D850 اشارهای داشت که رزولوشن ۴K با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه به همراه یک سیستم فوکوس خودکار به روز و کم نظیر در اختیار کاربرانش قرار میدهد.
خصوصیات دوربین حرفهای DSLR باعث میشود که تولیدکنندگان محتوا نیز جلب این دستگاههای تصویربرداری حرفهای شوند. آنها میتوانند با تکیه بر قابلیت عکاسی، فیلمبرداری و اتصال میکروفونهای اکسترنال، یک پکیجِ کامل و مجهز برای تولید محتوا در اختیار داشته باشند.