عکاسی صنعتی در تبریز Photography in Tabriz برای انواع نوشیدنی وگرم وسرد،موضوع مقاله پیش روست،باما همراه باشید.
عکاسی صنعتی در تبریز از انواع نوشیدنی
عکاسی از نوشیدنی بهترین تکنیک برای افزایش فروش محصول است که با هدف ایجاد حس خوب در مخاطب انجام میشود. جمله معروفی وجود دارد که میگوید: یک تصویر به اندازه هزاران کلمه صحبت میکند. این جمله اهمیت عکاسی صنعتی در تبریز را به خوبی نشان میدهد. به همین دلیل است که اولین روش تبلیغاتی که به ذهن صاحبان کسبوکار میرسد استفاده از عکس و کلیپ تبلیغاتی است. از طرفی درک نیازهای مشتری و پرداختن به آن در زمان مناسب باعث افزایش رضایتمندی او میشود. در نتیجه ارائه تصاویری که هم جنبه تبلیغاتی دارد و هم آمیخنه با تکنیکهای خلاقانه است باعث جلب توجه افراد و تبدیل آنها به مشتریان وفادار میشود. عکاسی صنعتی سبکی است آمیخته با خلاقیت که باعث جلب توجه بیشتر آن میشود.

در بعضی از موارد عکاسی از نوشیدنی با هدف معرفی محصولات جدید انجام میشود. به همین جهت بسیار مهم است چرا که در تعیین سرنوشت آن محصول و حتی گاهی هویت تجاری برند شما نقش مهمی دارد. به طور مثال فرض کنید یک نوشیدنی جدید به تازگی وارد بازار شده است. اگر برای این محصول قبل از ورود به بازار، تبلیغات حرفهای صورت نگرفته باشد استقبال چندانی از آن نمیشود چرا که مخاطبین شناختی از آن ندارند. در نتیجه میتوان ادعا کرد در صنعت مواد غذایی به خصوص حوزه نوشیدنیها میزان جذب مشتری به نوع تبلیغات آن بستگی دارد.
تکنیک های عکاسی صنعتی درتبریز از نوشیدنی ها
برای داشتن خروجی خلاقانه باید تسلط کافی به بعضی تکنیک های عکاسی داشته باشید.
تکنیک سرعت بالا High Speed Photography
بی شک تا به حال عکسهای تبلیغاتی مختلفی از نوشیدنی ها دیده اید.بعضی از این عکسها همراه با اتفاقات اکشن همراه است که باعث پویایی عکس می شود.عکسهایی که لحظه ی پاشش قطرات بخشی از نوشیدنی به بیرون از لیوان را نشان می دهند. فریز کردن و یا باصطلاح انجماد زمان یکی از جذاب ترین تکنیک ها برای عکاسی نوشیدنی ها است.
رهاکردن قطعه ی کوچکی یخ به داخل لیوان نوشابه و یا حبه قندی داخل فنجان قهوه باعث می شود مقداری از نوشیدنی به بیرون ظرف پرتاب شود. شما باید آنقدر به تنظیمات دوربین و نور مسلط باشید که در کسری از ثانیه این اتفاق را ثبت کنید

برای اینکار باید به دقت مراحل زیر را دنبال کنید:
o صحنه را آماده کنید.
o ترکیب بندی و کادر مناسب را طراحی کنید.
o شدت نور را متناسب با فضای عکس و سوژه را تنظیم کنید.
o سرعت شاتر را عددی بالاتر از ۱/۲۵۰ تنظیم کنید.
o بروی نقطه مورد نظر (سطح لیوان یا فنجان نوشیدنی) فوکوس کنید
o دوربین را در حالت عکاسی پیاپی قرار دهید.
همزمان با رها کردن قطعه یخ یا قند دکمه شاتر را فشار داده و چند ثانیه نگه دارید.با انجام مرحله ی آخر دوربین چندین عکس متوالی از اتفاق در حال جریان ثبت می کند.بی شک بعضی از این عکسها اصلا خوب نیستند اما مطمئنا تعدادی عکس عالی از لحظات پاشش نوشیدنی به بیرون ظرف را ثبت کرده اید.
این تنها یک ایده برای عکاسی سرعت بالا از نوشیدنی ها بود.
عکاسی خلاق از نوشیدنی ها
برای عکاسی از نوشیدنی ها روش های خلاقانه عکسبرداری و نرم افزاری هم وجود دارد.
یکی از این روشهای خلاق معلق نگه داشتن عناصر صحنه است.
برای روشن شدن موضوع، عکاسی از آبمیوه را در نظر بگیرید.
من برای توضیح بهتر قبلا سفارش شرکت ایستک را آماده کرده ام. این سبک عکاسی خلاق به دو صورت انجام می شود. یا باید فضای صحنه و عناصر را با صحنه پردازی بصورت رئال عکاسی کنید. یا اینکه بخشی از عناصر عکس را پس از عکاسی توسط نرم افزارهای کامپیوتری به عکس اضافه کنید.