عکاسی صنعتی در تبریز Photography in Tabrizبرای غذاهای رستورانی خود را، میتوانید در استودیو هانی تهیه کنید.
اگر بخواهیم صادق باشیم غذا همواره در عکسها، بهتر از زندگی واقعی به نظر می رسد؛ درست است؟ زمانیکه ما غذا میل میکنیم، ذهن ما فقط به خوردن غذا فکر نمیکند!! زمانیکه بوی یک غذا به مشام ما میرسد یا زمانیکه غذا خوردن شخصی را از دور نگاه میکنیم، وسوسه میشویم و بزاق دهانمان سرازیر میشود؛ پس غذا خوردن یک عمل حسی میباشد. در نتیجه، تاثیر روانی غذا و موادغذایی بر مخاطب نکته اصلی در عکاسی صنعتی در تبریز از غذا است.
غذا خوردن یک تجربه دلنشین است، یک عکاس غذا در تلاش برای ثبت این تجربه میباشد، در نتیجه، زیبایی غذا در عکسها، بهخاطر مهارت عکاسان مواد غذایی برای ثبت آنها دوچندان میشود.

چرایی عکاسی از غذا
با رشد روز افزون کسب و کارها و بالا گرفتن رقابت بین رستورانها، صاحبین آنها نیاز به عکسهای خوبی دارند تا مشتریان بالقوه را به بالفعل و مشتریان قدیمی را تبدیل به مشتریان وفادار نمایند. از طرفی هم باید این عکسها بتواند فروش یک محصول را افزایش دهند و در عین صداقت تمام ظرافتهای آن غذا را به تصویر بکشد.
عکاسی صنعتی در تبریز برای غذا باید چگونه چیدمان شود؟
نورپردازی در عکاسی غذا به چه صورت باید باشد؟
چطور مانند یک عکاس حرفه ای از مواد غذایی عکاسی کنید؟
متناسب با سوژه اصلی عکس، رنگ و بافت بک دراپ را انتخاب کنید
در ابتدا باید سوژه خود را مشخص کنید و متناسب با سوژه اصلی عکس، رنگ و بافت بکدراپ را تنظیم کنید. سپس با استفاده از اکسسوریهای متنوع میتوانید فضاهای متفاوتی را برای عکس خود خلق کنید. چیدمان این اکسسوریها نیاز به دانستن دانش ترکیب بندی در عکس دارد.
نور و عکاسی صنعتی در تبریز برای غذا
فلاش دوربین را کنار بگذارید. سعی کنید عکسهایتان را در نور و در جاهایی مثل کنار پنجره بگیرید. نور طبیعی باعث میشود که غذای شما اشتهاآورتر بنظر برسد. همچین زاویهی نور انتحابی شما بسیار اهمیت دارد. استفاده از نور پسزمینه تمامی بافتها و هرنوع دود و بخار حاصل از غذایتان را مشخص میکند.
تجهیزات عکاسی
در هنگام عکاسی از غذا شما خیلی به تجهیزات حرفهای و گران قیمت نیازی ندارید. البته استفاده از سه پایه و تعدادی بازتابنده Reflector در کیفیت کار شما تاثیر بسزایی دارد. با استفاده از سه پایه میتوایند عکسهای بسیار نزدیک و ماکرو از غذایتان تهیه کنید.با استفاده از انعکاسدهندهها توانید به عنوان مثال سایهها را کاهش دهید یا عناصر جدیدی به عکس خود اضافه کنید. همچنین برای تنظیم حال و هوای عکس میتوانید با استفاده از رفلک تورها نور طلایی یا نقرهای ایجاد کنید.

استفاده از زوایای متعدد
از یک زاویهی یکسان که برای عکس گرفتن از یک کاسهی سوپ داغ و کاپکیک استفاده نمیکنید. انواع مختلف غذاها هر کدام در زوایای خاصی بهتر و حتی خوشمزهتر بنظر میرسند. یادتان نرود که شما برای عکاسی از یک سوژه انتخابهای بسیار زیادی دارید.برای مثال میتوانید کمی دوربین خود را کج کرده، از بالا، از لبهی میز یا همسطح با چشم عکاسی کنید. همچنین بیاد داشته باشید که مشتریهای شما تنوع را دوست دارند. پس سعی کنید از زوایههای مختلف و متنوعی برای عکاسی از غذا استفاده کنید.
استفاده از جزئیات همراه غذا
یکی از کلیدیترین نکتههای اساسی آموزش عکاسی تبلیغاتی از غذا، استفاده از جزئیات مرتبط است. جزئیات جانبی بیکیفیت عکسهای شما را بهبود میدهند و همچنین باعث میشوند غذاهایی که از آنها عکس میگیرید، دلپذیرتر بنظر برسند.شما برای این کار میتوانید از مواد خامی که غذای شما را تشکیل میدهد در عکس استفاده کنید. همچنین میتوانید از جزئیات مرتبط دیگری مانند رنگ دستمال کاغذی یا کاسهها و ظروف غذا بهره ببرید. همچین استفاده از این جزئیات باعث میشوند که عکسهای شما صاحب داستان یا روایتی باشند.