دکوراسیون داخلی در تبریز و سبکهای مختلف آن
- کلاسیک
- نئوکلاسیک
- مدرن
- پست مدرن
- معاصر
- صنعتی
- مینیمال
- بوهمین
- اسکاندیناوی
- روستیک یا روستایی
- ترانزیشنال یا انتقالی
- کلاسیک ایرانی
- فرانسوی
یکی از مسائلی که باید هر طراح معماری درباره دکوراسیون داخلی در تبریز اطلاعات کافی داشته باشد انواع سبکهای طراحی داخلی است. سبک های دکوراسیون داخلی انواع مختلفی دارد و هرکدام بسته به سلیقه افراد انتخاب می شود، چند سبک دکوراسیون داخلی در تبریز را بیشتر تحت تاثیر قرار گذاشته است.از جمله نئوکلاسیک و مدرن و خود سبک کلاسیک است.
با توجه به انواع مختلف سبک های دکوراسیون بهتر است منزل خود را به گونه ای که با روحیات و مبلمان شما مطابقت دارد، طراحی کنید و سبک طراحی داخلی را طوری انتخاب کنید تا از حضور در منزل خود احساس آرامش بکنید؛ سبک های دکوراسیون داخلی برای اکثر افرادی که هنر دوست هستند جذاب است. شما به آسانی میتوانید با الهام از سبک های دکوراسیون داخلی ، ایدههایتان را در فضای خانه خود پیاده کنید. در این مقاله شما را با پرطرفدارترین سبک های دکوراسیون داخلی در تبریز آشنا میکنیم.
سبک کلاسیک
سبک کلاسیک که میتوان گفت بیشترین انتخاب دکوراسیون داخلی در تبریز را به خود اختصاص میدهد نام خود را از معماری کلاسیک میگیرد که سبکی برگرفته از هنر یونان و روم باستان است. در طول تاریخ اروپا چندین بار جنبشهای هنری برای احیا و بازسازی اصول معماری کلاسیک شکل گرفته اند که جنبش جهانی دوران رنسانس یکی از آنهاست.
سبک نئوکلاسیک
سبک نئوکلاسیک که خود نوعی ادای دین به سبک کلاسیک بود در نیمه دوم قرن ۱۸ و در واکنش به تجملگرایی سبک روکوکو ایجاد شد. هندسه کلی فضا در سبک نئوکلاسیک ساده و مستطیلی است و در تزئینات این سبک از موتیفهای معماری کلاسیک اما گچبری با طرح ساده تر و خلاصه تر استفاده میشود.
طراحی مدرن
فضا در سبک مدرن بسیار ساده ،خلوت و ویژگی بارز آن تاثیر صنعت در دکوراسیون داخلی است . گچ بری های مجلل و وسایل پرزرق وبرق حذف میشوند،طراحان مدرن از یک حس سادگی در همه عناصر ازجمله مبلمان،طرح دیوارها و…استفاده می کنند و معمولاً فضایی تک رنگ، براق و به دور از تجمل را ایجاد می کنند. از طرفی بزرگ جلوه دادن فضا در خانه های کوچک امروزی اهمیت پیدا کرده که سبک مدرن این مهم را فراهم و از وجود نور طبیعی به منظور بزرگ تر جلوه دادن فضا استفاده می کند.
پست مدرن
این جنبش هنری نیز در واکنش به رفتارهای افراطی مدرنیسم شکل گرفت ،اوج جنبش پست مدرن در هنر و معماری دهه ۱۹۸۰ میلادی بوده است؛ زمانی که ایدهآلهای معماری مدرن زیر سوال رفتند. سبک پست مدرن به دنبال تنوع بیشتر و ترکیب عناصر معماری قبل از کلاسیک و مدرن است.یعنی بازگشت به دوران پارینه سنگی و غارنشینی انسان، نوعی بکر گزینی در هنر که از اشیا طبیعی در طراحی داخلی استفاده زیادتری شد.
طراحی مینیمالیست
این سبک ازجمله سبک های مورد پسند در استرالیا محسوب می شود و بنظر من در دکوراسیون داخلی در تبریز بخاطر شناخت روحیه مردمش و علاقه ای که به پرکار بودن دکوراسیون دارند،جایی نمیبینم. حس سادگی و خطوط صاف و تمیز این سبک با مفاهیمی از طراحی مدرن گره خورده است ولی آن را خیلی ساده تر و خلاصه تر ارائه میدهد. از ویژگی های این سبک می توان رنگ های خنثی، شکلهای خلاصه شده، ساده و انتقال حس دو عنصر آب و باد را نام برد. در سبک مینیمالیست هیچ چیز افراطی و بیش ازاندازه نیست و لوازم خانه با سادگی بسیار زیادی انتخاب می شوند. درواقع در این سبک اولویت با سادگی و کمینه بودن اشیا است. ویژگی که در انتقال حس آرامش بسیار مطلوب عمل می کند.