طراحی لوگو فندی
در این مقاله از هانی گرافیک شما را با لوگوی فندی، تاریخچه آن و عوامل موثر در طراحی آن آشنا می کنیم. لوگوی فندی یک لوگوی افسانه ای است. در واقع لوگوی برند فندی از خود برند پیشی گرفته و هویت منحصر به فردی پیدا کرده است. نماد دوتایی “F” در این لوگو آنقدر معروف شده است که حتی افرادی که چیزی در مورد برند فندی نمی دانند، آن را می دانند. بنابراین ممکن است در مورد تاریخچه لوگوی فندی و عناصر طراحی آن کنجکاو باشید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این لوگو و برند نمادین آن به خواندن ادامه دهید.
تاریخچه برند فندی
ادواردو فندی و همسرش آدل فندی این برند مد را در سال ۱۹۲۵ در رم ایتالیا راه اندازی کردند. فندی از زمان عرضه خود همواره مترادف با کالاهای لوکس بوده است. این برند با کالاهای چرمی شروع به کار کرد و به زودی به محصولات خز روی آورد، دو محصولی که Fendi هنوز هم به خاطر آنها مشهور است.
علاوه بر این، فندی از روز اول یک تجارت خانوادگی بوده است، و پنج دختر ادواردو و ادل به شدت درگیر همه چیز هستند، از یافتن ایدههای جدید نوآورانه گرفته تا فروش اقلام لوکس و مشتریان مشتاق. این برند مد ایتالیایی نه تنها به دلیل لوگوی متمایز خود با نماد دوگانه “F”، بلکه به خاطر کیف های جسورانه اش که با نهایت دقت ساخته شده است، مشهور است.
برای نزدیک به یک قرن، این برند مد همیشه به آینده نگاه کرده است و طراحان خود را الهام میبخشد تا محصولات جدیدتر و اصلیتری ارائه دهند و در عین حال مجموعههایش را برای مشتریان وفادارش مقرون به صرفهتر نگه دارند.
تاریخچه لوگوی فندی
لوگوی فندی در سراسر جهان مشهور است و مونوگرام دوگانه “F” آن به وضعیت نمادین دست یافته است، بنابراین همه آن را می شناسند. اما بیایید به تاریخچه لوگوی فندی و تکامل آن در طول سال ها برگردیم.
طراحی لوگو فندی (۱۹۲۵-۱۹۶۵)
اولین لوگوی فندی که در سال ۱۹۲۵ طراحی شد، سنجابی را نشان میداد که مرواریدی را در دست داشت در حالی که به زیبایی روی شاخه ایستاده بود. این یک نماد کاملا غیر معمول برای یک شرکت مد بود.
ادواردو فندی به همسرش ادل یک نقاشی به نمایندگی از یک سنجاب داد. کتیبه زیر تصویر با خط بزرگ بدون شماره سریال و با شعار تاریخ «۱۹۲۵» قرار داده شده بود. هر دو طرف لوگو تایپ به رنگ آبی فیروزه ای رندر شده بود که در برابر کاغذ بسته بندی زرد روشن برند بسیار ظریف به نظر می رسید.
طراحی لوگو فندی (۱۹۶۵ – ۲۰۰۰)
در سال ۱۹۶۵، کارل لاگرفلد به فندی پیوست و به سرعت لوگوی آن را تغییر داد. او نماد نمادین “F” را در چند ثانیه ایجاد کرد، با آرم سیاه زیر آن با فونت sans serif که با حروف بزرگ و مستقیم نوشته شده بود.
طراحی لوگو فندی (۲۰۰۰-۲۰۱۳)
در سال ۲۰۰۰ نماد “FF” از نسخه رسمی لوگوی فندی حذف شد و عمدتاً برای چاپ روی پارچه و چرم استفاده می شد. در مورد هویت بصری این برند، اکنون شامل تمام سرپوشها با فونت sans serif است که فضای زیادی بین حروف ایجاد میکند و با وجود ضخامت خطوط، لوگو را مطبوع و سبک میکند.
طراحی لوگو (۲۰۱۳ تا کنون)
طراحی مجدد لوگوی Fendi در سال ۲۰۱۳، فونت لوگو را به یک فونت گرد تغییر داد. امروزه، حروف بزرگ آن با فونتی شبیه به Basic Commercial Soft-Rounded Pro Bold، با خطوط صاف و تمیز، اما اشکال کلاسیک ارائه میشوند. یک شعار ظریف، “ROMA”، لوگوتایپ بزرگ را با فونت مشابه اما کوچکتر تکمیل می کند. این شعار شهر اصلی این برند را نشان می دهد که الهام بخش اصلی آن نیز می باشد.
عناصر طراحی لوگو برند فندی
طراحی لوگوی برند فندی شامل عناصری است که در زیر تحلیل میشوند:
شکل لوگوی فندی
نماد F دوگانه (همچنین به عنوان “زوکا” معکوس شناخته می شود) یکی از نمادین ترین آرم ها در دنیای مد امروز است. در سال ۱۹۶۵ توسط یک طراح گرافیک جوان پاریسی به نام کارل لاگرفلد طراحی شد. این لوگو بر روی طیف گسترده ای از اقلام Fendi از جمله لباس، کفش، کیف دستی، کیف پول و کیف پول دیده می شود. اگرچه فندی یکی از با ارزش ترین خانه های مد در جهان است، اما دارای تمایز غیر قابل رغبتی در داشتن یکی از تقلبی ترین لوگوها در جهان است.
فونت لوگوی Fendi
لوگوی Fendi نام برند را با حروف بزرگ با فونت Helvetica Bold نشان می دهد.
رنگ آرم فندی
لوگوی فندی از ترکیب رنگ مشکی و زرد استفاده می کند که در آن رنگ مشکی نمادی از ظرافت، تسلط و برتری برند مد لوکس است و رنگ زرد نشان دهنده شادی و خوش بینی است.
برند فندی به دلیل لوگوی متمایز خود با نماد دوتایی “F” و کیف های جسورانه و زیبای طراحی شده اش شناخته شده است. نام تجاری فندی بیش از یک قرن است که وجود دارد. تاریخچه چشمگیر آن الهام بخش طراحان خلاق آن است تا به تولید محصولات اصلی و نوآورانه ادامه دهند و مجموعه ها را مقرون به صرفه نگه دارند. در این مقاله سعی شده تا شما را به طور کامل با تاریخچه لوگو فندی و عناصر طراحی آن آشنا کنیم.
پیشنهاد خواندن مقالات:
۳- اصول طراحی لوگو برای فروشگاه اینترنتی